Elite prozori

Elite prozori

Elite prozori – KOMFOR, SIGURNOST, VELIKE UŠTEDE

Porodični mir uz najbolju zvučnu i toplotnu izolaciju – 10 puta bolja protivprovalna zaštita u poređenju sa drugim sistemima

SISTEM PROFILA:
REHAU SYNEGO / Ugradna dubina: 80 mm

TOPLOTNA IZOLACIJA:
Uw=0,8 W/m2K

ZVUČNA IZOLACIJA:
Rw,p do 46 dB

IZOLACIONO STAKLO:
Guardian Glass do 51 mm

OKOV:
Gretsch-unitas protivprovalna zaštita do klase otpornosti RC3 – do 10 puta bolja protivprovalna zaštita u poređenju sa drugim prozorskim sistemima

BROŠURA:
Preuzmite PDF dokument

Uobičajeni PVC profili imaju grublju površinu na kojoj se lako zadržava nečistoća. Održavanje je otežano a prozori ubrzano gube sjaj i utisak novog i lepog.

HDF (High definition Finishing) tehnologija omogućava idealno glatku površinu koja se lako održava i veoma dugo čuva izgled novog prozora!

ČUVAR PORODIČNOG MIRA

IZUZETNE KARAKTERISTIKE – NAJVIŠI STEPEN PROTIVPROVALNE ZAŠTITE

Sa ELITE prozorima, Vaš dom postaje topao, udoban i siguran. Termoizolacija je i do 50% unapređene u odnosu na kvalitetne standardne prozore. Troškovi za grejanje će biti mnogo manji. Protovprovalna zaštita i zaštita od buke će Vam pružiti komfor stanovanja, kog nećete više želeti da se odreknete.

 

PREDNOSTI

  • Ušteda energije zahvaljujući unapređenoj termoizolaciji
  • Superiorna zvučna zaštita stvara utisak kao da ste van grada
  • Protivprovalna zaštita najvišeg stepena čuva mir Vaše porodice
  • Dihtunzi celom dužinom za pouzdanu zaštitu od promaje i vlage uz mogućnost postavljanja dodatnog srednje dihtunga za još bolju termoizolaciju.

KAO DA STE VAN GRADA

VRATITE MIR VAŠOJ PORODICI UZ NAJBOLJU ZVUČNU IZOLACIJU