Zastakljene terase

VIŠE PROSTORA – BLIŽE PRIRODI

PRAKTIČNA PVC REŠENJA

BRZO I POVOLJNO – TRAJNO I LAKO ZA ODRŽAVANJE

REHAU prozorski sistemi nude vrhunska rešenja za zastakljivanje velikih površina.

Različita konstrukciona rešenja omogućavaju fleksibilno prilagođavanje zahtevima svake zamisli. Uz brojne kombinacije fiksnih i pokretnih elemenata, kao i način otvaranja, ponudićemo Vam praktična, trajna i veoma atraktivna rešenja.

Na raspolaganju su Vam rešenja od PVC profila različitih karakteristika – za praktično zastakljivanje koje štiti od vremenskih uticaja ili atraktivna rešenja za celodnevni boravak, sa vrhunskim termoizolacionim svojstvima.

U zavisnosti od namene zastakljenih prostora, ponudićemo Vam najbolji odnos kvaliteta i cene. Spram specifičnosti prostora i Vaših navika i potreba, Predložićemo Vam rešenja sa nagibno-kliznim, podizno-kliznim i okretno nagibnim rešenjima.

Više o ovim rešenjima pogledajte na stranici Balkonska vrat

ALU PROFILI ZA POSEBNE NAMENE

NAPREDNA REŠENJA ZA SLOŽENIJE ZAMISLI

Složenija konstrukciona rešenja i ambicioznije zamisli, često zahtevaju primenu ALU profila.

Specifične karakteristike aluminijumskih profila omogućavaju izradu konstrukcija za zastaklivanje i pokrivanje većih površina.

Vaše nove prostorije će zadržati ili čak poboljšati toplotnu i zvučnu izolaciju, a Vaš živitni prostor će dobiti jednu novu dimenziju – puno dnevne svetlosti i intenzivni doživljaj prirode!

U zavisnosti od Vaše zamisli, predložićemo rešenja koja kombinuju funkcionalnost i estetiku, a omogućavaju i dodatno postavljanje zaštite od sunca kao što su tende, pergole, žaluzine…

Višegodišnje stručno iskustvo naših saradnika i rešenja naših partnera, omogućavaju nam da pronađemo najbolja rešenja za svaku zamisao i potrebu – od posebnog prostora u Vašem domu do zastakljene terase ili atraktivnog izloga za Vaš mali biznis!

 

KREIRAJTE VAŠ OMILJENI PROSTOR

PUNO PRIRODNE SVETLOSTI I DOŽIVLJAJ PRIRODE TOKOM CELE GODINE